Introductie

Lijv+

Waarom lijv+?


De Lijv+ methode 

 staat voor minder klachten ... lekkerder in je vel. Want wat is nu belangrijker in het leven! Volgens de visie van lijv+ betekent lekker in je vel, een leven in balans met als uitgangspunt: een gezond lijf.

 is geheel pijnloos.

 is een eenvoudige en effectieve manier om lekkerder in je vel te komen en te blijven.

 garandeert persoonlijke begeleiding in een prettige omgeving, waar rust en privacy zijn gewaarborgd.

 staat garant voor professionele begeleiding door een fysiotherapeut (niet praktiserend) en ervaringsdeskundige én energetish therapeut.

 

 Lijv+ - energetische therapie Lijv+ - lymfe en lymfebehandeling Lijv+ - afslanken en figuurcorrectie


Voor wie lijv+?


Is dit voor jou herkenbaar?

Herken jij je in één of meerdere van de volgende klachten:

» spier- en gewrichtsklachten
» nek- en rugklachten
» buikpijn, maag- en darmklachten
» hoofdpijn en migraine
» slecht slapen, lage energie, vermoeidheid
» neerslachtigheid, somberheid, verdriet, traumatische ervaring
» medisch onverklaarbare en vage klachten
» makkelijk in gewicht aankomen
» moeilijk (plaatselijk) gewicht verliezen


Werkwijze van lijv+


Energetische therapie

Bij veel klachten is de energiebalans in het lichaam verstoord. Hierdoor kan je last hebben van pijn, vermoeidheid of emotionele klachten. Ik werk als energetisch therapeut met de lijv+ methode en behandel hiermee de energievelden in en om jouw lichaam, door negatieve energie af te voeren, een tekort aan energie aan te vullen en de balans tussen de energievelden te herstellen. Zo worden blokkades opgeruimd en daarna kan de energie weer goed doorstromen. Dit is een vereiste om zowel lichamelijk als geestelijk goed te kunnen functioneren. Meer over energetische therapie »»


Lymfebehandeling

Als blijkt dat je klachten zijn ontstaan door een blokkade in je lymfesysteem gebruik ik de Lymphomed, een apparaat dat met natuurlijke prikkels het lymfesysteem activeert. Meer over lymfe en de lymfebehandeling »»


Afslanken en figuurcorrectie

Soms is afvallen een kwestie van andere voedingsgewoonten aanleren in combinatie met vetverbranding en spieropbouw. In dat geval werk ik met de Lymphomed in combinatie met voedingsadviezen. Veel vaker blijken er onderliggende (niet-medische) factoren te zijn die het afslanken boycotten. Dan kijken we of we daar met energetische therapie aan kunnen werken. Meer over afslanken en figuurcorrectie »»

 

Benieuwd? Op zoek naar een eenvoudige en effectieve oplossing?

Mijn naam is Ineke Elzakkers en ik laat je graag zien hoe je met behulp van de lijv+ methode eenvoudig en effectief je klachten kunt verminderen of kan afslanken waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten. Ontdek hier waarom de lijv+ methode de perfecte oplossing voor jou heeft, hoe we te werk gaan en uiteraard wat de lijv+ methode voor jou kan betekenen.