Ervaringen

Ervaringen

De klanten van lijv+ zijn:

 mannen en vrouwen die verder kijken dan de reguliere zorg alleen

mannen en vrouwen die last hebben van (steeds terugkerende) klachten zoals rugpijn, gewrichtspijn, stress, allergieën, hoofdpijn en migraine, enz.

 mannen en vrouwen die één kledingmaat minder willen

 mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een slanker en steviger lichaam

 vrouwen die na hun bevalling weer snel slank en stevig willen worden

 mannen en vrouwen die meer dan een paar kilo's te verliezen hebben.

 Lijv+ - ervaringen uit de praktijk

Een aantal ervaringen uit de praktijk


 Mevrouw J.A., 45 jaar

'Een uitkomst voor je lichaam. Ik had al verschillende diëten gevolgd zonder zichtbaar resultaat. Met de lijv+ methode kun je plaatsgericht werken. Je vertelt waar jouw probleem zit. Je heupen, buik, billen, daar ga je dan zelf aan werken. Niet met eindeloze oefeningen waar je altijd spierpijn van hebt.
Nee, heerlijk relaxen op de bank (behandelingstafel) met een “massage”.
Je bent alleen met je “coach” die samen met jou het Lymphomed apparaat instelt. Daarna krijg je zelf de knoppen in handen om zelf te bepalen hoe hard er gewerkt wordt. De bewuste warming-up en cooling-down zitten er gewoon bij, je krijgt geen spierpijn.
En ik weet zeker dat het verschil in afvallen vele keren groter is met de lijv+ methode.
Ik ben in 5 maanden tijd 15 kilo afgevallen. Hiertussen zijn we twee keer op vakantie geweest en we zijn heerlijk uit eten geweest. Met als gevolg GEEN KILO AANGEKOMEN. Nu na de vakantie gaan we gewoon weer verder. Het is ontzettend goed vol te houden.
Het leuke is als er eens geen kilo`s af zijn dan zie je het toch wel in de centimeters die minder zijn geworden.
Niks geen gekke dingen in huis halen om je doel te bereiken. Of meerdere gerechten koken voor het hele gezin. Je doet gewoon mee. Met jouw hoeveelheden en dat is niet weinig.
Had ik dit maar eerder geweten dan was ik hier veel eerder mee begonnen'.

Mevrouw L. v. L., 43 jaar

'Samen met een collega ben ik nieuwsgierig gestart bij lijv+ met de gedachte “eerst zien dan geloven”. Vanaf dag 1 hadden wij een ander programma. Precies op ons lijf geschreven. Na 8 of 9 behandelingen was bij mij de blokkade in het lymfestelsel opgeheven en kon er begonnen worden aan mijn aandachtpunten. Ik begon toen toch te geloven. Het is vreemd om te ervaren dat, voor je gevoel, niets doen, zo’n effect kan hebben. Ik voelde mij al veel beter in mijn vel. Alleen al doordat het lymfesysteem beter kon functioneren.

Ik werk fulltime en regelmatig komt het voor dat ik moe naar lijv+ ga, zelfs lig te geeuwen. Maar na afloop van de behandeling ben ik altijd een stuk frisser terwijl dat niet eens een doelstelling was. Toch mooi meegenomen.

Daar waar ik graag zou zien dat er wat aan mijn vormen verandert, gebeurt ook daadwerkelijk wat. Dit komt grotendeels door de behandeling en voor een ander deel door wat wijzigingen in mijn eetpatroon. De adviezen die ik krijg houden rekening met mijn dagelijkse ritme waardoor alles goed is vol te houden.

Naast dat het goed voor mij is, is het ook heel prettig. Daardoor is het goed vol te houden en ga ik er dus ook mee door, ook nadat ik mijn doel heb gehaald. Ik wil het graag straks zo houden en ervaar het als een stukje ontspanning in een drukke week'.

 Mevrouw N. R., 59 jaar

'Tot voor kort kwam ik tot grote tevredenheid bij lijv+ voor lymfedrainage. Ik was wel bekend met spierverstevingings- en vetverbrandingsprogramma’s die bij mij goed effect hadden, maar wist nog niet wat lymfedrainage voor mij zou kunnen betekenen.

Na wat uitleg door Ineke/mw Elzakkers werden de pad`s (schrijf je dat zo?) geplaatst en kon ik starten met de behandeling. Die is niet pijnlijk en je went gauw aan het gevoel ook al omdat de sterkte in te stellen is. Ik kreeg het lekker warm en het was heerlijk voor mijn rug.

Hoewel ik meestal traag reageer merkte ik na enkele keren al op dat mijn hoofdpijn flink verminderd was. Ook raakte ik veel afvalstoffen via urine kwijt, gingen mijn darmen sneller werken en voelde ik mij fitter.

De Lymphomed meet wanneer de lymfe weer goed kan stromen, bij mij duurde dat iets langer dan gemiddeld en 2 plaatsen zijn altijd iets te hoog gebleven. Ik heb altijd snel vocht in mijn benen en voeten gehad, maar nu ben ik het sneller weer kwijt. Zelfs mijn schouderklachten (de resten van een frozen shoulder) zijn praktisch verdwenen.

De praktijk heeft een prettige ruimte en de begeleiding was professioneel en vriendelijk. Lijv+  gaf me een ontspannen moment voor mezelf en ik voel me weer lekker in mijn vel'.

Hierboven zie je een handjevol ervaringen. Wij publiceren nooit volledige namen van cliënten om hun privacy te beschermen.